Praktisk informasjon

HENTING AV STARTNUMMER:
Fredag 29.juni 17-18 kan startnummer hentes på kulturhuset i Lyngdal. Oppfordrer så mange som mulig å benytte seg av dette for å unngå kø startdagen. Sekreteriatet vil åpne kl 0830 for opphenting av startnummer - tidtakningsbrikke ligger i startnummeret. Vær ut i god tid før start.

ETTERANMELDING:
Det er mulig med etteranmelding frem til kl 10 på rittdagen - det imidlertid kun avsatt et begrenset antall og oppfordrer så mange som mulig å meldig seg på i god tid i forkant.

Start og målgang er i Lyngdal sentrum - mellom BoGrønt og Fretex.

Starttider okserittet:
Turpulje 2 kl 1045 - (beregnet sluttid på 2t 50min eller mer)
Turpulje 1 kl 1115 - (beregnet sluttid på 2t 20min til 2t 50min)
Oksepulje kl 1145 - (Beregnet sluttid under 2t 20min)

Starttider kalven: kl 1115

 


Premiering:
Alle deltakere vil bli premiert. De 3 raskeste i dame og herreklassen vil bli premiert ekstra.

Oppbevaring bagasje:
Må oppbevares selv.

Dusj:
Dusjer er tilgjengelig på Lyngdal Stadion.

Parkering:
Parkering foregår på offentlig parkeringsplasser - største parkeringsplass er bak rådhuset. Ellers følg anvisninger av vakter og skilting.

Vask av sykler:
Det blir IKKE spyling av sykler i målområdet.

Sekretariat:
Sekretariatet er lokalisert like ved start og målgang

Mat og drikke:
Det vil være mat og drikkestasjon i oksebakken. Drikkestasjon ved drangebakken etter målgang. Etter målgang vil det bli servert mat og drikke.

Toaletter:
Tilgjengelig på Lyngdal Stadion 300m fra start, + Circle K rett over veien for sekreteriatet.

Publikum:
Det er alltid mye folk rundt i løypa, men det er mest folk samlet rundt oksebakken. Oksebakken kommer du til ved å kjøre E-39 retning Stavanger, følg deretter skilting mot Farsund FV 44. Parker ved rasteplassen og gå 100m til bakken. Syklistene bruker normalt fra start til oksebakken  40-60 min.

Sikkerhet:
Polititet vil dirigere trafikken ved overgang Rv 43. Enkelte steder vil trafikken bli stoppet i visse tidspunkter for sikkerheten til syklister, dette vil være i utforkjøringen før Drange og uforkjøring ned Lastad bakken. Det vil også være 1 følgebil med diverse deler + opphenting av brutte syklister. Vis hensyn og følg veitrafikkloven.